Ravintoloiden

Järjestyksenvalvontapalvelut

Järjestyksenvalvontapalvelumme soveltuu yökerhojen, tanssiravintoloiden sekä pubien tarpeisiin. Palvelun tavoitteena on luoda asiakkaille sekä henkilökunnalle turvallinen ja viihtyisä toimintaympäristö. Käytössänne on erittäin motivoitunut ja asiakaspalvelualtis järjestyksenvalvontayksikkö, jolla on vankka alan työkokemus ja vaatimusten mukainen koulutus.

Miksi Lisäturva palveluntuottajaksi?

Muokkaamme toimintamme kohteen liikeidean ja asiakkaiden toivomusten mukaisesti. jokaisessa kohteessamme on laadittu kirjalliset toimintaohjeet yhdessä kohteen yhteyshenkilöiden kanssa. näin järjestyksenvalvojat osaavat toimia kohteen toiveiden mukaisesti eikä väärinkäsityksiä synny.

Järjestyksenvalvojat raportoivat jokaisesta työvuorosta sähköisen järjestelmän avulla lisäturvan työnjohtoa sekä asiakasta. näin kohteessa tapahtuneet poikkeavat tilanteet ovat heti asiakkaan tiedossa.
Omat järjestyksenvalvojakouluttajamme takaavat sen, että työntekijöidemme turvallisuusosaaminen on ajan tasalla ja tietotaito vaikeidenkin tilanteiden hoitamiseen hallinnassa.

Ammattitaitomme puolesta puhuu useat kymmenet asiakasravintolat ympäri Suomea. Tyytyväisten asiakkaiden myötä määrä kasvaa tasaisesti.

Ravintolaturvallisuuspalvelumme sisältävät lisäksi lukuisia yksityiskohtia, joilla saavutamme asiakkaan ja turvallisuusyksikön yhteistyön saumattomaksi.

Vahvuutemme ravintolaturvallisuuspalveluiden tuottajana

  • Asiakkaan toimintaympäristön ja tarpeet hyvin tunteva, kokenut turvallisuushenkilöstö.
  • Oikein mitoitetut turvallisuuspalvelut yhdistettynä reaaliaikaiseen asiakasraportointiin.
  • Mahdollisiin reklamaatioihin työnjohtomme puuttuu välittömästi.
  • Kevyen organisaatiorakenteen vuoksi tavoitatte meidät nopeasti mihin vuorokauden aikaan tahansa.
  • Valtakunnallinen toimintamme takaa sen, että palvelumme ulottuvat sinne missä asiakkaamme niitä tarvitsevat.

Tärkeintä meille Lisäturvassa on kiinteän vuorovaikutussuhteen luominen asiakkaisiimme ja yhteistyökumppaneihin, täyttämällä heidän toiveensa lupauksiemme mukaisesti.

 

“Lisäturvan kanssa yhteistyö on aina sujunut ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Olemme useamman vuoden käyttäneet heidän kokeneita järjestyksenvalvojia ravintolatoiminnassamme. Lisäturva on ollut mukana hallinnoimassa ja varmistamassa asiakkaidemme turvallisuuden myös festivaaleillamme”

Sanna Solkinen,
Gastropub Betony
ravintolaturva3

 

Naulakoiden vuokraus

Vuokraamme erilaisia tilaisuuksia varten laadukkaat siirtonaulakot.

Lue lisää vuokranaulakoista

narikka 2