Turvallisuusasiantuntija

Tarvitseeko yrityksenne turvallisuuspäällikköä tai asiantuntijaa projektitehtävään?

Hoida yrityksesi turvallisuusasiasi kustannustehokkaasti ja nosta yrityksesi turvallisuustaso tämän päivän vaatimuksia vastaavaksi. Toteutamme turvallisuusjärjestelynne ammattitaidolla.

Lisäturvan turvallisuusasiantuntija on vuosien käytännön kokemuksen omaava turvallisuusalan ammattilainen, jonka voit vuokrata yrityksesi käyttöön tarpeen mukaan.

Lisäturvan turvallisuusasiantuntija tai asiantuntijaryhmä toimii osana asiakasyrityksen turvallisuusorganisaatiota. Käytännön työ tehdään siis asiakasyrityksen piirissä sekä jatkuvassa yhteistyössä asiakasyrityksen muun organisaation kanssa.

Asiantuntijamme tehtävänä on eri turvallisuusosa-alueiden edistäminen ja kehittäminen yhdessä yrityksen oman turvallisuushenkilöstön ja muun organisaation kanssa. Asiantuntija vastaa turvallisuusasioiden kouluttamisesta ja tiedottamisesta sekä erilaisten ohjeistusten ajantasaisuudesta sopimuksen mukaan.

Tarvittaessa asiantuntijamme toimii yhteyshenkilönä erilaisten turvallisuustapahtumien selvittelyssä ja tekee yhteistyötä eri viranomaisten kanssa. Vahvuutena voidaan palvelussamme pitää vankkaa ja ajantasaista tietoa tekniikan, lainsäädännön ja standardien muutoksista eri turvallisuusosa-alueilla.

Toteutamme suunnitelmanne ja turvallisuusjärjestelynne toiveidenne mukaisesti avaimet käteen -periaatteella.

Sopimusaika vaihtelee muutamasta päivästä vuosia kestäväksi turvallisuusyhteistyöksi.

koulutus turvallisuusasiantuntija