Graffitinpoistot

Poistamme graffitit ammattitaidolla ja oikeilla välineillä koko Suomen alueella.

Graffitin poistot

Graffitin poisto on monesti puhdistustoimialan haastavimpia töitä, sillä pienikin onnistuminen voi joskus olla todella suuren vaivan takana. Ammattitaitoisten putsaajien lisäksi oikeilla puhdistusmenetelmillä sekä oikeita puhdistuskemikaaleja käyttämällä töhryt saadaan poistettua lähes kaikilta pinnoilta ja pintoja rikkomatta.

On suositeltavaa poistaa töhryt mahdollisimman pian niiden ilmaantuessa pinnoille, sillä ne lisäävät turvattomuuden tunnetta, rumentavat maisemaa sekä laskevat kiinteistön arvoa. ”Töhryt lisäävät töhryjä”, joten on helpompaa ja vaivattomampaa poistaa töhryt tuoreeltaan ja silloin kun niitä on vähän.

Käytämme graffitien poistoon ammattikäyttöön tarkoitettuja kemikaaleja, oikeita työvälineitä sekä kuumapainepesuria. Sisätiloissa ja aroilla pinnoilla, poistamme töhryt käsin. Käyttämämme puhdistuskemikaalit ovat ympäristöystävällisiä, veden kanssa neutraloituvia sekä EU-standardit täyttäviä kemikaaleja.

Meille on ensiluokkaisen tärkeää vastata asiakkaan toiveisiin ja poistaa graffitit nopealla vasteajalla pintoja ja ympäristöä kunnioittaen. Pyrimme jakamaan asiakkaillemme tarvittavan tiedon graffitien aiheuttamista vaurioista pinnoilla sekä graffitien poistosta, sillä meille on tärkeää, että asiakas tietää mistä maksaa ja mitä sillä saa.

Ennen ja jälkeen:

 graffitinpoisto ennen jalkeen

Graffitisuojaukset

Suosittelemme myös graffitin poiston lisäksi pintojen käsittelyä graffitisuojalla, joka levitetään pestylle pinnalle ruiskuttaen. Graffitisuoja-aine tekee pinnalle hengittävän ”suojakalvon”, jolloin uuden graffitin maali ei pääse imeytymään pintaan. Tällöin pinta säästyy uusilta vaurioilta ja graffitin poisto on helpompaa ja taloudellisempaa, kun puhdistuskemikaaleja ei tarvitse käyttää niin paljon.

Käyttämämme graffitisuoja-aine on ”uhrautuva” eli se pysyy pinnalla useamman vuoden. Suoja-aine suojaa pintaa myös lialta ja ilmansaasteilta.

Jokainen puhdistus suojatulla pinnalla kuluttaa ”suojakalvoa” pois pinnalta, joten on hyvä välillä uusia pinnan suojaus sellaisissa paikoissa, joihin ilmestyy paljon graffiteja.

Julkisivupesut

Kiinteistöjen julkisivusta huolehtiminen on tärkeää rakennuksen kunnon ja siisteyden kannalta. Rakennuksen julkisivupesu suositellaan tehtäväksi noin 10-vuoden välein, jotta julkisivu pysyisi siistinä eikä lika pääse pinttymään pintaan. Ilmansaasteet, lika ja punasammal saadaan poistettua tehokkaasti oikeilla julkisivupuhdistusaineilla sekä oikealla puhdistustekniikalla.

Käyttämämme puhdistuskemikaalit ovat ympäristöystävällisiä, veden kanssa neutraloituvia sekä EU-standardit täyttäviä kemikaaleja.


 

Kysy lisätietoja tai tarjous: Kaj Annonen, aluejohtaja, kaj.annonen@lisaturva.net